Cucumis - Gratis on-line vertaal dienst
. .


nederlands-->>duits

Vertaalmaatje

Resultaten 1 - 1 van ongeveer 1
1
Auteur
Bericht

3 juli 2008 10:11  

pietkachel
Aantal berichten: 1
kan iemand mij helpen met een goede duitse vertaling van de geschiedenis van mijn bedrijf.
alvast bedankt!

In de nacht van 10 en 11 januari 1986 heeft er geen grote brand gewoed bij Van Ruiten Transport in Bergschenhoek. De honderd meter hoge vlammen en ontploffingen zorgden voor angstaanjagende taferelen bij de brand, die aangewakkerd werd door de hevige wind. De brand heeft voor tien tot vijftien miljoen gulden schade aangericht. De brand is waarschijnlijk aangestoken.
Toen de loods volop brandde sloeg het vuur over naar drie tankwagens, een daar van stond buiten, en twee tankwagens die binnen gestald stonden. Ook gingen er twee bestelwagens en verhuiswagen verloren.
Alleen de brandbestrijding kosten al meer dan vijftigduizend gulden, en misschien wel honderdduizend gulden. De personeelskosten alleen waren al een slordige vijftig mille. Verder is er veel materiaal (vooral slangen) van de brandweer verloren gegaan door smeltend rubber uit de opslagloods. Op het hoogtepunt van de bestrijdingsoperatie liepen er zo’n tweehonderd brandweerlieden en politiemensen rond.
Het waterpeil in de hele Boterdorpse Polder was zo’n tien centimeter gezakt door het gebruik van slootwater voor het blussen van de brand.
 
1