Cucumis - Бесплатная служба online перевода
. .



Перевод - Английский-Румынский - reguli

Текущий статусПеревод
Данный текст доступен на следующих языках: АнглийскийРумынский

Статус
reguli
Tекст
Добавлено pufy
Язык, с которого нужно перевести: Английский

This section will change throughout the day but with the number of barb villages popping up I want to put this up. NO PLAYER CAN HAVE MORE THEN 4 CLAIMS AT A TIME. If one player has more than 4 claims they will be deleted. The claim limit is now 4 days. from the time you post to the time you take it you have 4 days. ONE CLAIM PER POST. Also when you are done with a claim please reply done so that I know I can delete it. Failure to follow the rules will result in a no-claim. no more posting multiple claims in one post. Their will be more added throughout the day but I wanted to get this up now.

Статус
Reguli
Перевод
Румынский

Перевод сделан MÃ¥ddie
Язык, на который нужно перевести: Румынский

Secţiunea aceasta se va modifica în timpul zilei, dar cu toate numărul acesta de sate barbare care tot apar, vreau să lămuresc ceva. NICI UN JUCĂTOR NU POATE AVEA MAI MULT DE 4 SOLICITĂRI DEODATĂ. Dacă un jucător are mai mult de 4 cereri acestea vor fi înlăturate. Limita solicitărilor este acum de 4 zile. Din momentul în care faci solicitarea până în momentul în care o iei ai la dispoziţie 4 zile. O SINGURĂ CERERE PENTRU FIECARE MESAJ. De asemenea, în momentul în care terminaţi cu o solicitare vă rog să trimiteţi un mesaj în care să spuneţi că a fost rezolvată, pentru ca eu să ştiu şi să o pot şterge. Nerespectarea acestor reguli înseamnă că nu veţi mai putea face solicitări. Nu se mai admit mai multe solicitări într-un singur mesaj. În decursul acestei zile vor mai fi adăugate informaţii, dar am vrut să menţionez toate acestea acum.
Комментарии для переводчика
barb villages ++ barbarian villages (joc)???
Последнее изменение было внесено пользователем azitrad - 24 Ноябрь 2008 07:40





Последнее сообщение

Автор
Сообщение

21 Ноябрь 2008 16:31

azitrad
Кол-во сообщений: 970


"până în momentul în care o iei... O SINGURĂ CERERE...."


21 Ноябрь 2008 17:03

MÃ¥ddie
Кол-во сообщений: 1285

23 Ноябрь 2008 09:00

Tzicu-Sem
Кол-во сообщений: 493
„dacă un jucător are mai mult de 4 cereri”, jucătorul va fi eliminat sau cererile? Eu cred că cererile sunt cele care nu vor mai fi luate în considerare.

23 Ноябрь 2008 12:49

MÃ¥ddie
Кол-во сообщений: 1285
Mulţumesc Sem.

CC: Tzicu-Sem

23 Ноябрь 2008 13:13

iepurica
Кол-во сообщений: 2102
Åži eu.