Cucumis - Бесплатная служба online перевода
. .



Перевод - Английский-Турецкий - UNEP undertakes, supports and is a partner in a...

Текущий статусПеревод
Данный текст доступен на следующих языках: АнглийскийТурецкий

Категория Выражение

Статус
UNEP undertakes, supports and is a partner in a...
Tекст
Добавлено salvia
Язык, с которого нужно перевести: Английский

UNEP undertakes, supports and is a partner in a number of environmental assessments with different thematic and geographic coverage. Environmental assessments are key vehicles for promoting the interaction between science processes and the various stages of the policy and decision-making cycle. They underpin decision-making by UNEP Governing Council, multilateral environmental agreements, regional ministerial environmental forums, the private sector and national and local authorities.

Статус
UNEP
Перевод
Турецкий

Перевод сделан rigbirigbi
Язык, на который нужно перевести: Турецкий

UNEP, farklı içerikte ve coğrafi kapsamda bazı çevresel değerlendirmelere ortaktır ve bunları taahhüt edip destekler. Çevresel değerlendirmeler; bilimsel süreçler ile planlama ve karar verme döngüsünün birçok kademesi arasındaki etkileşimi arttıran anahtar araçlardır. UNEP Yönetim Konseyi, çok taraflı çevresel anlaşmalar, bakanlıklara ait bölgesel çevre forumları, özel sektör ile ulusal ve yerel otoriteler vasıtasıyla karar verme için dayanak oluştururlar.
Комментарии для переводчика
*policy: politika, kural, ilke, önlem anlamlarına gelebiliyor. Burada tam olarak hangi anlamda kullanıldığını bilmiyorum.

UNEP: United Nation Environment Programme (Birleşmiş Milletler Çevre Programı)
Последнее изменение было внесено пользователем minuet - 19 Июнь 2010 07:06