Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



번역 - 영어-터키어 - A multi active soil conditioner with triple...

현재 상황번역
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 영어터키어

분류 과학

제목
A multi active soil conditioner with triple...
본문
Liligumpansiyon에 의해서 게시됨
원문 언어: 영어

A multi active soil conditioner with triple action. SIRENE Enhances the soil structure by improving the water holding capacity,the aeration and the root system development;High content of high quality organic matter compared to other organic fertilizers.SIRENE Increases water and nutrients up taking through a healthier root system.Protects the nutrients of the chemical fertilizers from leaching;Increases the absorption coefficient of the chemical fertilizers from 30-40% to 60-70%.
이 번역물에 관한 주의사항
bir gübrenin tanıtımıyla ilgili bir çeviri. SIRENE ismi gübrenin adı olarak kullanılmıştır.Fakat gübrenin gerçek ismi değildir.

제목
SIRENE
번역
터키어

mrsonsoz에 의해서 번역되어짐
번역될 언어: 터키어

[Bu] üçlü fonksiyona sahip bir gübredir. SIRENE tohumun su tutma kapasitesini, havalanmasını ve kök sistemini geliştirir; diğer organik gübrelerle kıyaslandığında yüksek miktarda kaliteli organik madde içermektedir. SIRENE daha sağlıklı bir kök sistemiyle su ve besin maddelerinin emilimini artırır. Kimyasal gübrelerdeki besin maddelerinin yok olup gitmesinden korur; kimyasal gübrelerdeki emilim katsayısını %30-40'dan %60-70'e yükseltir.
FIGEN KIRCI에 의해서 마지막으로 검증 또는 수정되었습니다 - 2012년 6월 2일 16:17





마지막 글

글쓴이
올리기

2012년 6월 2일 16:16

FIGEN KIRCI
게시물 갯수: 2543
Basarili bir calisma,elinize saglik,mrsonsoz!