Oversettelse - Svensk-Engelsk - Philip ordnade poäng - tvingades bryta Philip...

Tekst
Skrevet av piscorn
Kildespråk: Svensk

Philip ordnade poäng - tvingades bryta

Philip Haglund var mannen bakom BP:s 1-1 i hemmamötet mot Malmö FF. I den 59:e minuten nådde han bollen vid den bortre stolpen och nickade in den välförtjänta kvitteringen. Förspelet var en frispark som Gabriel Petrovic slog från vänsterkanten och där Philip ur liten vinkel svarade för sitt fjärde mål för säsongen.

Tittel
Philip scored points – was forced to give up
Oversettelse
Engelsk

Oversatt av pias
Språket det skal oversettes til: Engelsk

Philip Haglund was the man behind BP’s 1-1 in the home match against Malmö FF. On the 59th minute, he reached the ball at the far goalpost and headed for the well-earned equalization. The prelude was a free kick made from Gabriel Petrovic from the left edge where Philip responded from a small angle and scored his fourth goal of the season.
Senest vurdert og redigert av lilian canale - 18 August 2009 11:09