Cucumis - 無料オンライン翻訳サイト
. .



翻訳 - ロシア語-リトアニア語 - Методика проведения экскурсии Методика...

現状翻訳
ドキュメントが次の言語に翻訳されました: ロシア語リトアニア語

カテゴリ 文献 - 教育

タイトル
Методика проведения экскурсии Методика...
テキスト
DAIVELE様が投稿しました
原稿の言語: ロシア語

Методика проведения экскурсии
Методика проведения – это умение показать объект и умение рассказать о самих объектах и событиях с ними связанных. Сам по себе методический прием внешне не различим, он является частью процесса проведения экскурсии. Механизм действия методического приема может быть более или менее сложным. Неправильно строить всю экскурсию на применении одного методического приема. Важно представлять схему действия методического приема, его назначение.

タイトル
Ekskursijų pravedimo metodika
翻訳
リトアニア語

skaban様が翻訳しました
翻訳の言語: リトアニア語

Ekskursijų pravedimo metodika
Pravedimo metodika - tai sugebėjimas parodyti objektą ir gebėjimas papasakoti apie pačius objektus ir su jais susijusius įvykius. Savaime metodika nepastebima, ji dažniausiai yra ekskursijos pravedimo dalis. Metodikos priemonės mechanizmas gali būti daugiau ar mažiau sunkus. Neteisinga organizuoti visą ekskursiją remiantis (pasirenkant) vieną metodiką. Svarbu įsivaizduoti metodikos priemonės schema, jos paskirtį.
最終承認・編集者 ollka - 2008年 5月 12日 21:38





最新記事

投稿者
投稿1

2008年 5月 12日 09:12

ollka
投稿数: 149
Sveiki,
Šis vertimas yra neblogas, bet reikalauja taisymo. Reikėtų sudėti visus diakritinius ženklus - nosines, taškus, brūkšnelius ir t.t. Taip pat visuose kituose vertimuose (kai kur kažkodėl yra tik pusė ženklų). Be ženklų aš negalėsiu priimti vertimų.