Cucumis - Ókeypis álinju umsetingar tænasta
. .



Umseting - Turkiskt-Enskt - Ä°nsanlar arzu etmediÄŸi,...

Núverðandi støðaUmseting
Hesin teksturin er tøkur í fylgjandi málum: TurkisktEnskt

Bólkur Orðafelli

Heiti
Ä°nsanlar arzu etmediÄŸi,...
Tekstur
Framborið av huseyin67
Uppruna mál: Turkiskt

İnsanlar arzu etmediği, istemediği her şey kirliliktir. Evimizde, okulumuzda mahallemizde kısaca yaşadığımız çevrede olmasını istemediğimiz, insan ve çevre sağlığına zarar veren, insanlara sıkıntı veren çirkin görüntü yaratan şeylere kirlilik denmektedir. Bunlara örnek olarak; pet su şişeleri, oto lastikleri, kağıt ve sebze artıkları, soba ve kalorifer külleri, fabrika, soba ve kalorifer bacalarından çıkan dumanlar, atıksular ve ambalaj atıklarını v.s. gösterebiliriz.
Viðmerking um umsetingina
Çevre Kirliliği hakkında bir web sitesi yapacağım ve bu bilgiyi çeviremedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

Heiti
Environment Pollution that people do not desire
Umseting
Enskt

Umsett av parisp
Ynskt mál: Enskt

Pollution is everything that people do not desire, do not want. Things that we don’t want to see in our homes, schools, and streets, in brief, in the environment where we live, harming the health of people and the environment, making people uncomfortable, and creating ugly sights are called pollution. We can show the following as examples: plastic water bottles, automobile tires, paper and vegetable wastes, stove and radiator ash, factory, stove and radiator chimney fumes, waste water and packaging waste, etc.
Viðmerking um umsetingina
sayın uzmanlarımızdan düzetlilmesini ve teyidini rica ediyorum. ana dili olanlar kadar düzgün çeviremeyeceğimi takdir ederler.
Góðkent av kafetzou - 4 Mai 2007 05:35