Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



번역 - 영어-터키어 - HOT NUMBER TIPS Numbers that have been out...

현재 상황번역
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 영어터키어

분류 표현

제목
HOT NUMBER TIPS Numbers that have been out...
본문
josebrio에 의해서 게시됨
원문 언어: 영어

HOT NUMBER TIPS
Numbers that have been out (losers) for five games or less account for about half of the winning numbers drawn. Losing numbers that have been out for seven games or less account for about two-thirds of all the winning numbers. Numbers out ten games or less account for about three-quarters of the six winning numbers. This tells us that hot numbers are more likely to hit, but don't forget to include at least one long shot in your group of 6.


이 번역물에 관한 주의사항
acil lazım

제목
YENÄ° NUMARA TÄ°YOLARI
번역
터키어

sono에 의해서 번역되어짐
번역될 언어: 터키어

Beş oyun dışarda kalan numaralar (kaybedenler) ya da kazanan numaralar sırasının yarısından daha az değeri olan numaralar. Yedi oyun dışarda kalan kaybeden numaralar ya da tüm kazanan numaraların üçte ikisinden daha az değeri olan numaralar. On oyun dışarda kalan numaralar ya da kazanan altı numaranın dörtte üçünden daha az değeri olan numaralar. Bu bize, yeni numaraların isabet etme olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor, fakat 6’lı grubunuza en azından bir riskli atış eklemeyi unutmayın.
이 번역물에 관한 주의사항
Anladığım kadarıyla, bir piyango ya da çekilişle ilgili ipuçlarını veren bir tiyo bu. Sayısal loto gibi bir şey de olabilir.
"hot number"dan kastettiği de bir süredir kazanamamış olan numara. Ben "yeni numara" diye çevirdim ama "acı numara" da denebilir aslında (bir süredir kazanamadığı için)
ViÅŸneFr에 의해서 마지막으로 검증 또는 수정되었습니다 - 2007년 8월 21일 19:23