Cucumis - Huduma huria ya utafsirishaji mtandaoni
. .



Tafsiri - Kiingereza-Kiswidi - When using the screen, should fix the power line...

Hali kwa sasaTafsiri
Nakala hii inapatikana katika lugha zifuatazo: KiingerezaKiswidi

Ombi hili la tafsiri ni "Maana peke yake".
Kichwa
When using the screen, should fix the power line...
Nakala
Tafsiri iliombwa na b230r
Lugha ya kimaumbile: Kiingereza

When using the screen, should fix the power line in order to avoid creating the accident through towing. Pulling or touching hot things.
Should be serviced by specialists when happened breakdown during screen moves, will not allowed it working when tjhe electricity turn on or separated blindly in order to get safety.
To guarante the electrical machinery works normally and safety, it shoul be used whithin 4 minutes.

Kichwa
Instruktioner för skärm.
Tafsiri
Kiswidi

Ilitafsiriwa na kiwano
Lugha inayolengwa: Kiswidi

När man använder skärmen, bör man först fixa elledningen, för att undvika olyckor vid bärgning eller när man drar i eller vidrör varma delar.

Skärmen bör servas av specialister om den vid skärmrörelser drabbas av ett fel som gör att den inte fungerar när strömmen slås på eller bryts av säkerhetsskäl.

För att garantera att de elektriska delarna fungerar normalt och säkert, måste den användas inom 4 minuter.

Maelezo kwa mfasiri
I textens början förekommer en ofullständig mening: "dra i eller vidröra varma delar". För att få någon form av logik i denna mening har jag antagit att det ska vara komma i stället för punkt efter den föregående meningen. Betydelsen blir då den i min översättning. Vad gäller det mittersta stycket kan delen om att strömmen bryts av säkerhetsskäl också tolkas så att några delar inuti skärmen separeras av säkerhetsskäl, t.ex. någon form av säkring. Vad för typ av skärm det rör sig om antar jag att du känner till bättre än jag. Elledning bör vara en korrekt översättning av "power line" men eftersom den som skrivit texten inte verkar kunna så god engelska, kan man anta att han/hon i stället syftar på en elkabel.
Ilisahihishwa au kuhaririwa mwisho na pias - 30 Januari 2009 09:31