Cucumis - 無料オンライン翻訳サイト
. .



原稿 - ギリシャ語 - ΝΤΑΝΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΖΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΙΑΤΑ

現状原稿
ドキュメントが次の言語に翻訳されました: ギリシャ語ブルガリア語

カテゴリ 日常生活

タイトル
ΝΤΑΝΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΖΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΙΑΤΑ
翻訳してほしいドキュメント
Josaphat様が投稿しました
原稿の言語: ギリシャ語

ΝΤΑΝΗ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
翻訳についてのコメント
Θέλω να τυπώσω αυτή την παρατήρηση και να την κολλήσω στο τζάμι της κουζίνας για να θυμίζω συνέχεια στην κυρία Ντάνη, ότι δεν πρέπει να πλένει τα πιάτα με το χέρι, χαλώντας του κόσμου το νερό, αλλά να τα βάζει στο πλυντήριο των πιάτων, για οικονομία, σύμφωνα και με την υπόδειξη του Υπουργείου.
Δυστυχώς, οι υδάτινοι πόροι της Ελλάδας δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς της Βουλγαρίας...
2007年 6月 29日 06:14





最新記事

投稿者
投稿1

2008年 2月 5日 22:43

galka
投稿数: 567
Γιαύτο πλένουν της αυλές τούς και της βεράντες κάθε τρείς και λίγο με λάστιχο!

2008年 2月 3日 13:44

Josaphat
投稿数: 15
Δεν μου άρεσε η ειρωνία σας. Αν θέλετε να με κορόϊδέψετε, επειδή προσωπικά θέλω να κάνω οικονομία στο νερό, λυπάμαι για σας!
Ακόμα κι αν έχετε κάτι προσωπικό μαζί μου, χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα για το ποιά είμαι και τι κάνω, δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να το εκφράσετε.
Νομίζω ότι μου οφείλετε μιά συγγνώμη για το ειρωνικό σας σχόλιο.

2008年 2月 3日 16:09

Mideia
投稿数: 949
Το site είναι για να μεταφράζουμε, και όχι για να σχολιάζουμε/λογοκρίνουμε το περιεχόμενο των κειμένων προς μετάφραση.Το σχόλιο/αστείο της galka είναι τουλάχιστον "ατυχές".Η οικολογική συνείδηση δεν είναι κάτι που πρέπει να ευτελίζουμε.

2008年 2月 3日 16:50

Josaphat
投稿数: 15
Σας ευχαριστώ.
Συν τοις άλλοις, όπως θα παρατηρήσατε, επ'ουδενί ήθελα να θίξω την κυρία που μας βοηθά αλλά μόνο να της υπενθυμίζω να χρησιμοποιεί το πλυντήριο πιάτων, το οποίο τελικά έκανε και μόνη της, αφού είδε μία διαφημίση αντιστοίχου περιεχομένου στην Βουλγάρικη τηλεόραση.

Σας εύχομαι καλή βδομάδα.

+