Cucumis - Gratis online oversættelsesservice
. .



Oversættelse - Spansk-Rumænsk - Si transcurrido este plazo no se ...

Aktuel statusOversættelse
Denne tekst er tilgængelig på følgende sprog: SpanskRumænsk

Titel
Si transcurrido este plazo no se ...
Tekst
Tilmeldt af gyongyi
Sprog, der skal oversættes fra: Spansk

Si transcurrido este plazo no se presenta dicha documentación, su expediente quedaría archivado, sin prejuicio de que usted inste nueva solicitud posteriormente acompañando la respectiva documentación, siempre que su derecho no hubiera prescrito.

Titel
Prezentare documentaţie
Oversættelse
Rumænsk

Oversat af Castilia
Sproget, der skal oversættes til: Rumænsk

Dacă odată finalizat acest termen, nu se prezintă respectiva documentaţie, dosarul dumneavoastră va fi arhivat, fără a afecta posibilitatea de a înainta ulterior o nouă cerere însoţită de documentaţia respectivă, atâta vreme cât nu vi se prescrie dreptul.
Bemærkninger til oversættelsen
Variantă: Dacă până la expirarea termenului, nu aţi prezentat respectiva documentaţie, dosarul dvs. va fi arhivat, dar acest lucru nu vă împiedică să depuneţi din nou o cerere însoţită de respectiva documentaţie, atât timp cât dreptul dvs. nu expiră (nu se stinge).
Senest valideret eller redigeret af Freya - 17 April 2010 12:56





Sidste indlæg

Forfatter
Indlæg

17 April 2010 09:29

kafeciko
Antal indlæg: 2
Sugestia mea: "Dacă odată finalizat acest termen nu se prezintă respectiva documentaţie, dosarul dumneavoastrã va fi arhivat, fără a aduce atingere dreptului dumneavoastrã de a înainta o nouã solicitare însoţită de documentaţia respectivă, atâta vreme cât nu vi se prescrie acest drept." Nu a fost corect tradus sensul "sin prejuicio de que usted inste nueva solicitud posteriormente". Modificari minore/ reformulari in rest.

17 April 2010 11:37

Castilia
Antal indlæg: 1
Multumesc pentru sugestii!