Cucumis - Darmowy serwis tłumaczeń online
. .



Tłumaczenie - Hiszpański-Rumuński - Si transcurrido este plazo no se ...

Obecna pozycjaTłumaczenie
Ten tekst jest dostępny w następujęcych językach: HiszpańskiRumuński

Tytuł
Si transcurrido este plazo no se ...
Tekst
Wprowadzone przez gyongyi
Język źródłowy: Hiszpański

Si transcurrido este plazo no se presenta dicha documentación, su expediente quedaría archivado, sin prejuicio de que usted inste nueva solicitud posteriormente acompañando la respectiva documentación, siempre que su derecho no hubiera prescrito.

Tytuł
Prezentare documentaţie
Tłumaczenie
Rumuński

Tłumaczone przez Castilia
Język docelowy: Rumuński

Dacă odată finalizat acest termen, nu se prezintă respectiva documentaţie, dosarul dumneavoastră va fi arhivat, fără a afecta posibilitatea de a înainta ulterior o nouă cerere însoţită de documentaţia respectivă, atâta vreme cât nu vi se prescrie dreptul.
Uwagi na temat tłumaczenia
Variantă: Dacă până la expirarea termenului, nu aţi prezentat respectiva documentaţie, dosarul dvs. va fi arhivat, dar acest lucru nu vă împiedică să depuneţi din nou o cerere însoţită de respectiva documentaţie, atât timp cât dreptul dvs. nu expiră (nu se stinge).
Ostatnio zatwierdzony albo edytowany przez Freya - 17 Kwiecień 2010 12:56





Ostatni Post

Autor
Post

17 Kwiecień 2010 09:29

kafeciko
Liczba postów: 2
Sugestia mea: "Dacă odată finalizat acest termen nu se prezintă respectiva documentaţie, dosarul dumneavoastrã va fi arhivat, fără a aduce atingere dreptului dumneavoastrã de a înainta o nouã solicitare însoţită de documentaţia respectivă, atâta vreme cât nu vi se prescrie acest drept." Nu a fost corect tradus sensul "sin prejuicio de que usted inste nueva solicitud posteriormente". Modificari minore/ reformulari in rest.

17 Kwiecień 2010 11:37

Castilia
Liczba postów: 1
Multumesc pentru sugestii!