Cucumis - Serviço de tradução online gratuito
. .



Tradução - Russo-Sérvio - Материалом для кресла служат листы ...

Estado actualTradução
Este texto está disponível nas seguintes línguas: RussoSérvio

Categoria Escrita livre - Arte / Criação / Imaginação

A solicitação desta tradução é "Somente o Significado".
Título
Материалом для кресла служат листы ...
Texto
Enviado por dakula
Língua de origem: Russo

Материалом для кресла служат листы пятнадцатимиллиметровой берёзовой фанеры. Начинают его изготовление с подготовки бумажных или картонных шаблонов деталей в масштабе 1:1. Контуры деталей с помощью шаблонов переносят на фанерную заготовку (склеенный щит из трех листов пятнадцатимиллиметровой фанеры), а затем выкраивают сами детали. Перед сборкой все детали шлифуют, сверлят в них необходимые отверстия. Планки спинки и сиденья наклеивают на основу – листы фанеры толщиной четыре миллиметра.
Notas sobre a tradução
ovdje se radi o sklapanju stolice, nedoumica je oko tipa materijala i oko toga da li se radi iz tri sloja materijala debljine 15mm ili nekako drugacije

Título
Израда столице
Tradução
Sérvio

Traduzido por asborcic
Língua alvo: Sérvio

Као материјали за израду столице служе 15 – милиметарски листови брезовог фурнира. Њихова израда почиње са припремом папирних или картонских шаблона детаља у размери 1:1. Контуре детаља помоћу шаблона преносе се на фурнирску подлогу (слепљена плоча од три листа 15- милиметарског фурнира), а затим се додају сами детаљи. Пре склапања сви детаљи се брусе, буше се у њима неопходне рупе. Наслони и седишта лепе се на основу – листове фурнира дебљине 4 мм.
Última validação ou edição por maki_sindja - 2 Abril 2010 22:14