Cucumis - Servei gratuït de traducció en línia
. .



Traducció - Búlgar-Turc - Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико...

Estat actualTraducció
Aquest text està disponible en els següents idiomes: BúlgarTurc

Categoria Assaig

Títol
Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико...
Text
Enviat per nevco
Idioma orígen: Búlgar

Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико Търново.Учебните ни часаве започват седем и двайсет.В понеделник имам седем часа - Българси език,два часа биология,математика,история,география и физкултура.Часовете свършват в един и петнайсет.След това се прибирам в къщи и лягам да си почивам.Гледам телевизия,уча,стоя на копютъра а понякой път излизам.

Títol
ben Veliko Tarnovo Cevrematematik lisesinde
Traducció
Turc

Traduït per halilyilmaz
Idioma destí: Turc

Ben Veliko Tarnovo, Civarmatematik Lisesinde okuyorum.Derslerimiz yedi yirmi'de baslamaktadır. Pazartesi yedi dersim var-bulgarca dili, iki ders biyoloji, matematik,tarih,cografya ve beden eğitimi. Dersler bir onbeş'de bitmektedir. Daha sonra eve dönüyorum ve dinlenmek için uzanıyorum. Televizyon seyrediyorum, ders çalışıyorum, bilgisayarda vakit geçiriyorum, bazen dışarı cıkıyorum.
Darrera validació o edició per FIGEN KIRCI - 19 Octubre 2008 01:05





Darrer missatge

Autor
Missatge

8 Octubre 2008 18:21

Vicdan
Nombre de missatges: 12
Ben Veliko Tarnovo, Civarmatematik Lisesi'nde okuyorum.Derslerimiz 7:20'de başlamaktadır. Pazartesi 7 dersim var-Bulgarca dili, 2 ders Biyoloji, Matematik,Tarih,Coğrafya ve Beden egitimi. Dersler 13:15 de bitmektedir. Daha sonra eve geliyorum ve dinlenmeye yatıyorum. Televizyona bakıyorum, ders calışıyorum, bilgisayar başında duruyorum, bazen dışarı cıkıyorum.