Cucumis - 网上免费翻译服务
. .



翻译 - 保加利亚语-土耳其语 - Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико...

当前状态翻译
本文可用以下语言: 保加利亚语土耳其语

讨论区 杂文

标题
Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико...
正文
提交 nevco
源语言: 保加利亚语

Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико Търново.Учебните ни часаве започват седем и двайсет.В понеделник имам седем часа - Българси език,два часа биология,математика,история,география и физкултура.Часовете свършват в един и петнайсет.След това се прибирам в къщи и лягам да си почивам.Гледам телевизия,уча,стоя на копютъра а понякой път излизам.

标题
ben Veliko Tarnovo Cevrematematik lisesinde
翻译
土耳其语

翻译 halilyilmaz
目的语言: 土耳其语

Ben Veliko Tarnovo, Civarmatematik Lisesinde okuyorum.Derslerimiz yedi yirmi'de baslamaktadır. Pazartesi yedi dersim var-bulgarca dili, iki ders biyoloji, matematik,tarih,cografya ve beden eğitimi. Dersler bir onbeş'de bitmektedir. Daha sonra eve dönüyorum ve dinlenmek için uzanıyorum. Televizyon seyrediyorum, ders çalışıyorum, bilgisayarda vakit geçiriyorum, bazen dışarı cıkıyorum.
FIGEN KIRCI认可或编辑 - 2008年 十月 19日 01:05





最近发帖

作者
帖子

2008年 十月 8日 18:21

Vicdan
文章总计: 12
Ben Veliko Tarnovo, Civarmatematik Lisesi'nde okuyorum.Derslerimiz 7:20'de başlamaktadır. Pazartesi 7 dersim var-Bulgarca dili, 2 ders Biyoloji, Matematik,Tarih,Coğrafya ve Beden egitimi. Dersler 13:15 de bitmektedir. Daha sonra eve geliyorum ve dinlenmeye yatıyorum. Televizyona bakıyorum, ders calışıyorum, bilgisayar başında duruyorum, bazen dışarı cıkıyorum.